Events

Kom til gin, whiskey, rom, vin eller champagnesmagning

 

— events —

Skal du holde et event for dine venner eller kollegaer?

Whiskey

Whiskey-smagning

Kan du smage forskel på single malt, blended whiskey og bourbon? Tager du din whiskey on the rocks, uden is eller med en dråbe vand? Forkæl din familie, dine kolleger eller dine venner med en whiskey-smagning. Perfekt til polterabend eller bare en hyggelig aften i venners lag.


Rom

Rom-smagning

Er du mere til Plantation rom end en Morgan og Cola? Tag gutterne i armen, når I skal holde polterabend eller bare have en boys night out, og kom til rom-smagning hos PV - Kaffe & Cocktails. Så bliver du meget klogere på hvordan din rom nydes bedst.


Gin

Gin-smagning

Gin er ikke bare gin, og det har danskerne fået øjnene op for! De ædle enebærdråber har fået noget af et boom herhjemme de sidste år, og nu kan du også blive en ægte gin-connaisseur. Book en hyggelig gin-smagning hos PV - Kaffe & Cocktails til din polterabend, din fest eller din loge.


vin

Vin-smagning

Kan du vælge den rigtige vin til maden, når du står under pres i supermarkedet og gæsterne venter? Vin er en hel videnskab for sig selv, og hos PV - Kaffe & Cocktails kan du blive meget klogere på de skønne drue-dråber. Kom til vin-smagning med dine bedste venner, din familie eller dit selskab.


champagne

Champagne-smagning

Kan du kende forskel på en ægte champagne og en billig efterligning? Hvis du er glad for Frankrigs allerfineste boblevand, er en champagne-smagning hos PV - Kaffe & Cocktails helt sikkert noget for dig! Book en champagne-smagning til dit selskab, og bliv klog på de dejlige, gyldne dråber.